Devenita deja o traditie pentru companiile din domeniul medical si farmaceutic, Medical & Pharma Football Cup,  si-a consumat astazi prima faza din cadrul celei de-a 5-a editii. 10 echipe au intrat in lupta pentru prestigiosul trofeu, majoritatea dintre ele avand si experienta editiilor anterioare.  Dintre cele 3 companii debutante la aceasta editie ( Actavis, Aloga, Zentiva) doar echipa celor de la Zentiva a reusit sa faca pasul spre faza finala a competitiei. De remarcat ca 3 dintre echipele inscrise in cadrul competitiei au toti membrii lotului din afara capitalei, iar restul echipelor au cel putin un jucator adus din provincie.

Vremea insorita si publicul numeros au ajutat jucatorii sa isi etaleze cele mai bune calitati fotbalistice. In Grupa A cele 3 echipe calificate au fost la egalitate de puncte (9) la final departajarea intre ele fiind facuta prin alcatuirea unui clasament in 3. Astfel primul loc in grupa a fost ocupat de Catena, locul doi la doar un gol diferenta de cei de la MediPlus, iar ultima echipa care a acces in faza finala din aceast grupa a fost Romastru.

Grupa B a fost dominata de cei de la A&D Pharma care a reusit sa adune maximul de puncte, urmata de echipa celor de la Regina Maria, iar pe locul al 3-lea s-a calificat Zentiva. Aflata la prima participare echipa celor de la Zentiva a reusit calificarea in detrimentul celor de la TEVA, reusind sa se impuna in fata acestora la loviturile de departajare.

Clasament Grupa A

Catena Racing Team – golaveraj +2
MediPlus – golaveraj + 1
Romastru – golaveraj  – 3

Clasament Grupa B

A&D Pharma
Regina Maria
Zentiva